METCO

METCO producten, uit Taiwan, hebben betrekking op draagbare energiesystemen. METCO produceert hoge kwaliteit batterijen voor draagbare en mobiele apparatuur, elektrische mobiliteit en energieopslag. Naast de productie van accu’s produceert het bedrijf ook goede kwaliteit acculaders die voornamelijk geschikt zijn voor Lithium accu’s.

Vind hier bijvoorbeeld fietsacculaders van METCO. Bestemd voor het laden van e-bikes zoals van Cortina / Ecomo, Bikkel iBee, Bosch, Panasonic en Gazelle.

METCO lader kopen

Tenzij anders aangegeven ligt de nieuwe METCO lader / fietslader die al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en wij leggen uw METCO lader alvast klaar. Kiest u voor verzenden, dan kunt u rekenen op een zorgvuldig verpak- en verzendproces, samen met onze verzendpartners DHL en PostNL.

  
Lees meer
Filter uw productenMETCO fiets acculader 24V 1,6A
Deze fiets acculader is o.a. geschikt voor de 24V Cortina Ecomo en Bikkel iBee accu's en motoren. Andere 24V lithium accu's kunnen mogelijk ook hiermee geladen worden. Let wel goed op de stekker.
METCO fiets acculader 36V 2A
Geschikt voor o.a. Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen

Fietsacculader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 2A. Deze fiets acculader is geschikt voor o.a. Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€119,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1