Micro Connect

Micro Connect bestaat als kabelfabrikant sinds 2005. Dit merk maakt kwaliteitskabels, door heel Europa, voor gunstige prijzen. Micro Connect heeft al meer dan 2500 producten op dit gebied in het assortiment. Daaronder stroomkabels / elektriciteitskabels voor meerdere toepassingen op het vlak van audio/video, glasvezel, netwerk technologieën en USB.

Acculaders.nl houdt de prijzen, ook die van Micro Connect producten, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij geven uw product vanuit ons magazijn in Beverwijk mee met zorgvuldige aandacht voor de verpakking.

Micro Connect producten

Micro Connect producten kopen kan op Acculaders.nl. Wij leveren vanuit eigen voorraad (een uitzondering geven we duidelijk aan). Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen ervoor.

Over Acculaders.nl

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een groot assortiment aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop verkopen we ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of ander elektrisch apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Zie ook onze homepage.

 

Lees meer
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 0,5 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 0,5 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 1 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 1 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT6 kabel - 0,5 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT6 kabel van 0,5 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 2 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 F/UTP CAT6 kabel - 1 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 F/UTP CAT6 kabel van 1 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 3 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 3 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 5 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 5 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT6 kabel - 2 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT6 kabel van 2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 1.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 1,5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 0.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 0,5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1.2M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1,2 meter.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2