Micro Connect

Micro Connect bestaat als kabelfabrikant sinds 2005 en maakt kwaliteitskabels voor gunstige prijzen, door heel Europa. Micro Connect heeft al meer dan 2500 producten op dit gebied in het assortiment, waaronder stroomkabels / elektriciteitskabels voor meerdere toepassingen op het vlak van audio/video, glasvezel, netwerk technologieën en USB.

 

Lees meer
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 1.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 1,5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 0.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 0,5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1.2M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1,2 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1.8M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1,8 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 1.8M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 1,8 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 3M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 3 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 5M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 3M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 3 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 10M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 10 meter.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1