PowerSmart

PowerSmart heeft een groot arsenaal aan laadapparaten in huis: zoals opladers voor de accu van gereedschap van 7,2 tot 18 volt. De adapters, laadstations en universele laadstations van PowerSmart zijn te vinden op Acculaders.nl. Deze laders zijn compatibel met diverse merken apparaten en gereedschap en hun accu, zoals AEG en Makita met hun Li-ion en Ni-MH batterijen.

Het merk PowerSmart heeft onder andere een basisstation dat met behulp van diverse modules direct geschikt wordt voor het laden van specifieke apparaten. Daarmee vervangt zo'n basisstation meerdere losse opladers. Het principe van de universele acculader van PowerSmart is als volgt. Het fungeert als een centraal laadstation, waarin met behulp van uitwisselbare adapters accu's van meerdere soorten draadloze powertools passen. Het gaat om de accu's van krachtige gereedschapsapparaten (7,2 - 18 volt, 3A) van verschillende merken en modellen. Denk aan de laders van de accuboormachine, de decoupeerzaag, schuurmachine, tacker en/of vergelijkbaar tuin- en overig gereedschap.

PowerSmart acculader kopen?

Een oplaadstation of andere oplader van PowerSmart kopen? Dat kan natuurlijk op Acculaders.nl. Wij garanderen u een goede prijs, directe verzending na uw bestelling en de best mogelijke informatie op onze website. Zo stellen wij u in staat om snel de beste keus te maken, gericht op uw eigen specifieke gereedschap en wensen.

 

Lees meer
PowerSmart Acculader Module voor B&D, Dewalt, Firestorm
Laadmodule Model ATP9096: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor Black&Decker, Dewalt, Firestorm apparaten met Ni-Cd/Ni-MH accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 2
Laadmodule Model ATP1430: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere (o.a.) Makita-apparaten met 14.4V Li-on accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 3
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere Makita-apparaten met Li-on accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 1
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor o.a. meerdere Makita-apparaten met Ni-Cd of Ni-MH accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor AEG 1
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor o.a. meerdere AEG-apparaten met Li-on accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Basisstation Gereedschap Acculader 7.2-18V 3A
Universeel basisstation voor het laden van meerdere soorten, merken en typen draadloze powertools. Laadapparaat voor 7,2 tot 18V gereedschap. Kies en koop er wel nog de juiste basisadapter(s) bij.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1