ProMariner

ProMariner is een fabrikant van hoogwaardige acculaders, omvormers, accuscheiders/ laadverdelers en aanverwante producten. Met vooral de volautomatische, waterdichte acculaders in 12V, 24V en 36V uitvoeringen - met meerdere uitgangen - biedt ProMariner een onderscheidend product ten opzichte van de concurrentie.

Het bedrijf fabriceert (waterdichte) acculaders, omvormers, laadverdelers en gerelateerde instrumenten voor laden en onderhouden van alle soorten accu's en laadtoepassingen.

ProMariner acculader, omvormer, laadverdeler en andere producten

Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de lader of ander ProMariner product geschikt is. Zoals voor deze soorten accu's: natte loodzuur, Gel, AGM en onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free). De meeste apparaten van dit merk zijn waterdicht. Als service van deze online shop staan bij elk afzonderlijk ProMariner apparaat de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties over het product uitvoerig beschreven.

 

Lees meer
Filter uw producten


ProMariner ProSportHD 6
Volautomatische 12 V 6A acculader waterdicht

De ProMariner ProSportHD 6 is een hoogwaardige waterdichte volautomatische 12V 6A acculader en druppellader/ onderhoudslader. De ProSportHD 6 is geschikt voor het laden en onderhouden van droge en natte loodzuur accu's.

€229,95

Informatie
ProMariner ProSportHD 12
Volautomatische 12/24 V 12A acculader waterdicht

De ProMariner ProSportHD 12 is een hoogwaardige waterdichte volautomatische 12V/24V 12A acculader en druppellader/ onderhoudslader. De ProSportHD 12 is geschikt voor het laden en onderhouden van droge en natte loodzuur accu's.

€299,95

Informatie
ProMariner ProSportHD 20
Volautomatische 12/24 V 20A acculader waterdicht

De ProMariner ProSportHD 20 is een hoogwaardige waterdichte volautomatische 12V/24V 20A acculader en druppellader/ onderhoudslader. De ProSportHD 20 is geschikt voor het laden en onderhouden van droge en natte loodzuur accu's.

€369,95

Informatie
ProMariner ProSportHD 20 Plus
Volautomatische 12/24/36 V 20A acculader waterdicht

De ProMariner ProSportHD 20 Plus is een hoogwaardige waterdichte volautomatische 12V/24V/36V 20A acculader en druppellader/ onderhoudslader. Geschikt voor het laden en onderhouden van droge en natte loodzuur accu's.

€419,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1