Samlex

Samlex is producent van hoogwaardige DC-DC converters. De Samlex producten voor stroomconversie verkopen we voor een breed scala aan bedrijfssectoren. De toepassingen zijn uiteenlopend. Denk aan inzetbaarheid in automotive industrie, in werkplaats en magazijn, voor communicatie, vrachtwagens en marine.

Bestellingen vóór 22:00 versturen wij diezelfde dag nog uit. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces.

Samlex goedkoop kopen

Acculaders.nl zorgt voor goedkope Samlex converters (en eventuele overige producten). De verzending van uw bestelling laten wij verzorgen via DHL en PostNL. Voor een zorgvuldige verpakking met aandacht zorgen wij natuurlijk zelf. Net als u zijn ook wij zuinig op al onze producten - zeker als deze overgaat in uw handen.

Deze online shop biedt een zeer uitgebreid assortiment aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. Daaronder de producten van Samlex. In deze shop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1