Samsung

Samsung: wederom een nieuw merk op Acculaders.nl!

 

Lees meer
Filter uw producten

Samsung USB AC adapter - reisadapter 5V/1A Wit
Losse, universele Samsung AC adapter 5V/1A. Geschikt voor gebruik in combinatie met een USB kabel. Voor Samsung smartphone / mobiele telefoon / GSM, eReader, MP3-speler, PDA en onder andere tablet. Mini adapter met USB-A uitgang.
Samsung Reislader Micro USB 2.0A Zwart
Simpele, kleine, handige Samsung reislader voor meerdere smartphones, GSM's, eReaders, PDA's en tablets van dit merk. Met USB-A uitgang en USB-kabel van 1 meter plus Micro USB connector voor in het (op te laden) Samsung apparaat.
Samsung Micro USB snellader 10W - Wit
Samsung snellader / reislader voor fast charging van Samsung smartphones, GSM's, eReaders, PDA's, MP3 en tablets. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met Micro USB plug connector voor in het Samsung apparaat. Laadvermogen: 10W.
Samsung USB-C snellader 25W - Wit
Lichte Samsung snellader voor fast charging smartphones, GSM's, eReaders, PDA's en tablets van dit merk. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met USB-C plug connector voor in het betreffende Samsung apparaat. Max. laadvermogen: 25W.
Samsung Laptop lader AC Adapter 90W
Originele Samsung notebook oplader voor de voeding van diverse Notebooks NP. Het vermogen van deze kwalitatief robuuste Samsung AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1