Shimano

Shimano is een Japanse kwaliteitsproducent van onder andere fietsaccessoires. Shimano kent u waarschijnlijk vooral van de versnellingssystemen op fietsen. Op de meeste fietsen van de bekende merken zijn wel één of meer Shimano-onderdelen aanwezig. 

Voor e-bikes maakt Shimano goede e-bike motoren en accupacks. De Li-ion fietsaccus van Shimano zijn van hoge kwaliteit. Deze zijn te vinden op Acculaders.nl, evenals de fietsladers van dit Japanse merk.

Shimano lader of accu kopen

Laders en accu's van het merk Shimano zijn goedkoop op Acculaders.nl. De verzending van uw bestelling laten wij verzorgen via DHL en PostNL. Behalve Shimano fietsopladers en accu's hebben wij ook vele andere merken opladers en batterijen voor de e-bike. Een uitgebreid overzicht is te vinden bij en fietsaccu's en e-bike laders. Daar staan batterijen en acculaders voor vele merken elektrische fietsen. Of kijk bij de onderstaande, in deze shop goedkoop verkrijgbare Shimano producten.

 

Lees meer
Filter uw producten

Shimano STEPS acculader EC-E6002
Acculader voor Shimano STEPS

Shimano fiets acculader voor Shimano STEPS accu's. Deze fietslader is specifiek bedoeld voor het laden van accu's voor de Shimano STEPS fietsen. De lader laadt met 1,8A bij 42V en wordt geleverd zonder netsnoer.
Aanbieding Shimano STEPS acculader EC-E8004
Shimano STEPS acculader EC-E8004
Acculader voor Shimano STEPS

Shimano fiets acculader voor Shimano STEPS accu's. Deze fietslader is specifiek bedoeld voor het laden van accu's voor de Shimano STEPS fietsen. De lader laadt met 4A bij 42V en wordt geleverd inclusief netsnoer.

€189,95 €169,95

Informatie
Shimano STEPS BT-E6000 - 36V accu 418Wh (11,6Ah)
36V - 11,6Ah

Originele Shimano STEPS fietsaccu voor de 36V elektrische fietsen met een Shimano motorsysteem en een plaatsing van de accu bij de bagagedrager. Dit is een 36 volt e-bike accu met 418 Watt-uur capaciteit.

€559,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1