Sika

Het Zwitserse Sika levert chemische producten in bouw & industrie. Sika heeft onder andere een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en diensten ontwikkeld voor geluiddemping, structurele versterking, verlijming en afdichting.

Populair is de Sikaflex kit-serie.

Sikaflex goedkoop kopen

Sikaflex kopen: dat kan goedkoop op Acculaders.nl. Acculaders.nl houdt de prijzen, ook die van Sika producten, zo laag mogelijk. Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Wij bieden goedkopere, compatibel merken en natuurlijk vooral ook de A-merken van hoogwaardige kwaliteit. De producten die wij online verkopen, zijn gericht op acculaden en onderhoudsladen in de meest brede zin van het woord. Bekijk desgewenst ons menu:

 

Lees meer
Sika Aktivator-205 Transparent 30ml
Sika Aktivator-205 kunt u gebruiken voor de reiniging en hechtverbetering van niet poreuze ondergronden, zoals metalen, kunststoffen en gelakte oppervlakken bijvoorbeeld. Het wordt veel toegepast bij de montage van spoilers en dakdoorvoeren.
Sika Sikaflex 552 - Wit
De Sikaflex 552 lijmkit, speciaal voor buiten. Zorgt voor een structurele, elastische lijmverbinding. Voor op metaal, aluminium, plaatstaal, metaalprimers, laklagen, keramische materialen en kunststoffen. Kleur: Wit
Sika Sikaflex 252
De Sikaflex 252 lijmkit, speciaal voor buiten. Zorgt voor een structurele, elastische lijmverbinding. Voor op hout, metaal, aluminium, plaatstaal, metaalprimers, laklagen, keramische materialen en kunststoffen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1