Solar Construct

Solar Construct is een merk dat kwalitatief hoogwaardige montagemogelijkheden biedt voor de montage van zonnepanelen met rechte aluminium lijst/ behuizing.

De producten van het merk Solar Construct zijn te vinden op Acculaders.nl.

Zonnepanelen en solar laadproducten kopen?

Ook zonnepanelen en alle bijbehorende accessoires - zoals solar montage - kunt u kopen op Acculaders.nl. Behalve Solar Construct producten voor het monteren van een recht zonnepaneel staan in deze webshop ook alle andere benodigdheden voor energie opwekken en opladen met zonne-energie. Onze tip: kijk in het menu bij SOLAR voor het uitgebreide overzicht!

U vindt daar solar acculaders en druppelladers, solar accessoires, omvormers, panelen, laadregelaars en montagemateriaal. Solar toepassingen voor camper, caravan, boot, tuinhuis, strandhuis, camping én voor thuis- en bedrijfsgebruik. Of kijk bij het onderstaande Solar Construct materiaal.

 

Lees meer
Solar Construct Set D - Montage Uitbreidingsset Blank
Deze montageset/ uitbreidingsset van Solar Construct bestaat uit 2 montagerails van 40cm lang en 2 montagebeugels bedoeld voor montage op vlakke daken. De beugels in deze set zijn blank aluminium.
Solar Construct Set C - Montageset Blank
Deze montageset van Solar Construct bestaat uit 4 montagerails van 40cm lang en 4 montagebeugels bedoeld voor montage op vlakke daken. De beugels in deze set zijn blank aluminium.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1