Solinq

Solinq is een leverancier van zonnepanelen en accessoires op het gebied van zonnepanelen. Denk aan splitters en connectoren, male en femal, voor het schakelen van panelen binnen een zonnecelsysteem.

Ook zonnepanelen en alle bijbehorende solar accessoires - zoals voor montage - kunt u kopen op Acculaders.nl. Behalve Solinq producten voor het monteren van een recht zonnepaneel staan in deze webshop ook alle andere benodigdheden voor energie opwekken en opladen met zonne-energie. Onze tip: kijk in het menu bij SOLAR voor het uitgebreide overzicht!

Tip: solar panelen en laadproducten

U vindt daar solar acculaders en druppelladers, solar accessoires, omvormers, panelen, laadregelaars en montagemateriaal. Solar toepassingen voor camper, caravan, boot, tuinhuis, strandhuis, camping én voor thuis- en bedrijfsgebruik. Of kijk bij de onderstaande Solinq splitters, connectoren en overige solar montage accessoires.

Solinq bestellen?

Het te bestellen Solinq product ligt al in ons magazijn in Beverwijk. Op voorraad (een eventuele tijdelijke uitzondering vermelden we automatisch bij de productbeschrijving). Bestellingen vóór 22:00 versturen we diezelfde dag met PostNL of DHL naar het opgegeven adres. Het product direct nodig? Ook afhalen is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestelproces.

 

Lees meer
Solinq MC4 connector set (male en female)
De Solinq MC4 connectoren zijn bedoeld om uw zonnepanelen onderling te koppelen of aan te sluiten op uw solar laadregelaar. Een zonnepaneel dient op de juiste manier gekoppeld en aangesloten te worden en dat kan met deze MC4 connectoren.
Solinq Solar Y-splitter male naar female
In combinatie met de female naar male splitter kunt u twee zonnepanelen of strings (in serie geschakeld) van zonnepanelen, op 1 regelaar aansluiten. U heeft voor deze parallelle schakeling dus altijd 2 Y-splitters nodig.
Solinq Solar Y-splitter female naar male
In combinatie met de male naar female splitter kunt u twee zonnepanelen of strings (in serie geschakeld) van zonnepanelen, op 1 regelaar aansluiten. U heeft voor deze parallelle schakeling dus altijd 2 Y-splitters nodig.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1