Toshiba

Het beursgenoteerde Toshiba Corporation uit Tokio, Japan werd al opgericht in 1875. Toshiba - formeel vallend onder de Toshiba Group - is over de gehele wereld een A-merk als het gaat om producten en diensten op het gebied van energiesystemen en -oplossingen, infrastructuursystemen en -oplossingen, gebouwoplossingen, retail- en printoplossingen, elektronische apparaten en opslagoplossingen, digitale oplossingen en de batterijsector. Concreet kennen de meeste consumenten het merk Toshiba van apparaten zoals laptops, desktops en andere pc's.

 

 

 

Lees meer
Toshiba Laptop lader AC Adapter 45W
Oplader voor de voeding van een Toshiba laptop. Het vermogen van deze Toshiba AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de Toshiba laptop is 19V. Voor vele modellen laptops. Met stroomkabel!
Toshiba Laptop lader AC Adapter 65W
Oplader voor de voeding van een Toshiba laptop. Het vermogen van deze Toshiba AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Toshiba laptop is 19V. Voor vele modellen, waaronder de Satellite. Met stroomkabel!
Toshiba Laptop lader AC Adapter 120W
Originele, krachtige oplader voor de voeding van een Toshiba laptop. Het vermogen van deze Toshiba AC Adapter is 120W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Voor vele modellen van de Toshiba Satellite. Met stroomkabel!
Toshiba Laptop lader AC Adapter 90W
Originele oplader voor de voeding van een Toshiba laptop. Het vermogen van deze Toshiba AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Voor vele modellen van de Toshiba, waaronder de Satellite. Met stroomkabel!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1