Toshiba

Het beursgenoteerde Toshiba Corporation uit Tokio, Japan werd al opgericht in 1875. Toshiba - formeel vallend onder de Toshiba Group - is over de gehele wereld een A-merk als het gaat om producten en diensten op het gebied van energiesystemen en -oplossingen, infrastructuursystemen en -oplossingen, gebouwoplossingen, retail- en printoplossingen, elektronische apparaten en opslagoplossingen, digitale oplossingen en de batterijsector. De meeste consumenten kennen het merk Toshiba van apparaten zoals laptops, desktops en andere pc's.

Toshiba laptopladers zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Het te bestellen Toshiba product ligt al in ons magazijn in Beverwijk. Op voorraad (een eventuele tijdelijke uitzondering vermelden we automatisch bij de productbeschrijving).

Toshiba lader kopen

Uw pakket met product(en) van Toshiba is in deze webshop in goede handen. Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Bestellingen vóór 22:00 versturen we diezelfde dag met PostNL of DHL naar het opgegeven adres. Het product direct nodig? Ook afhalen is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestelproces. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. Zoekt u een andere AC adapter / oplader voor uw laptop, bijvoorbeeld van en/of voor een ander merk laptop? Of misschien wel voor de smartphone? Kijk dan bij ons uitgebreide overzicht van AC adapters en opladers.

 

 

 

 

Lees meer
Toshiba Laptop lader AC Adapter 45W
Oplader voor de voeding van een Toshiba laptop. Het vermogen van deze Toshiba AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de Toshiba laptop is 19V. Voor vele modellen laptops. Met stroomkabel!
Toshiba Laptop lader AC Adapter 120W
Originele, krachtige oplader voor de voeding van een Toshiba laptop. Het vermogen van deze Toshiba AC Adapter is 120W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Voor vele modellen van de Toshiba Satellite. Met stroomkabel!
Toshiba Laptop lader AC Adapter 90W
Originele oplader voor de voeding van een Toshiba laptop. Het vermogen van deze Toshiba AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Voor vele modellen van de Toshiba, waaronder de Satellite. Met stroomkabel!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1