TQ

TQ is een toonaangevend bedrijf op het gebied van energie management in ESS systemen en bij laadinstallaties van elektrische voertuigen. Een of meerdere producten van TQ kopen? Het te bestellen TQ product ligt al in ons magazijn in Beverwijk. Op voorraad (een eventuele tijdelijke uitzondering vermelden we automatisch bij de productbeschrijving). Bestellingen vóór 22:00 versturen we diezelfde dag met PostNL of DHL naar het opgegeven adres. Het product direct nodig? Ook afhalen is mogelijk. Geef dit (wel) eerst aan bij het bestelproces.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Wij bieden goedkopere, compatibel merken en natuurlijk vooral ook de A-merken van hoogwaardige kwaliteit. De producten die wij online verkopen, zijn gericht op acculaden en onderhoudsladen in de meest brede zin van het woord. Zie desgewenst ook ons menu:

 

 

Lees meer
TQ Split Core Stroomtransformer 250/5A
Met deze CT Klem stroomsensor kunt u de hoeveelheid stroom meten die door een toevoerkabel uw net in gaat. Deze CT Klem wordt bijvoorbeeld gebruikt om informatie te verschaffen aan de TQ Energie Manager t.b.v. load balancing.

€129,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1