XD Design

XD Design is een merk met Nederlandse roots. XD Desig heeft ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen van bruikbare en duurzame producten. Dat ze daarbij nadenken over innovatie en toepasbaarheid bewijst hun award-winnende Bobby anti-diefstal rugzak. De Bobby-rugzakken zijn gemaakt van snijvast materiaal en voorzien van verborgen ritsen en geheime opbergvakken. Behalve veilig zijn de rugzakken ook duurzaam en high tech. Zo hebben enkele Bobby-rugzakken een USB-oplaadpoort, zonnepanelen en een geïntegreerde oplaadfunctie voor mobiele telefoons. 

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Wij bieden goedkopere, compatibel merken en natuurlijk vooral ook de A-merken van hoogwaardige kwaliteit. De producten die wij online verkopen, zijn gericht op acculaden en onderhoudsladen in de meest brede zin van het woord. Zie desgewenst ook ons menu:

XD Design kopen

Uw pakket met product(en) van XD Design is in deze webshop in goede handen. Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Bestellingen vóór 22:00 versturen we diezelfde dag naar het opgegeven adres. Een product van XD Design kopen en dit direct nodig? Ook afhalen is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestelproces.

 

Lees meer
Aanbieding XD Design Rugzak Bobby Tech 18L Zwart
XD Design Rugzak Bobby Tech 18L Zwart
Deze high tech anti-diefstal rugzak van XD Design is voorzien van een zonnepaneel, geïntegreerde acculader en USB-aansluiting. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet of laptop. Inhoud: 18 liter.

€229,95 €149,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1