Yanec

Yanec maakt diverse onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Maar dan een stuk aantrekkelijker geprijsd dan het origineel. Een kapot onderdeel van je laptop, smartphone of printer? Een nieuw, voordelig geprijsd Yanec onderdeel maakt al gauw het verschil tussen weggooien of nog jarenlang plezier hebben van je apparaat.

Alle Yanec producten zijn 100% compatibel. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de Yanec AC adapters en voedingskabels: opladers voor de laptop, notebook, netbook, tablet of smartphone van talloze merken, zoals Acer, Toshiba, Sony, HP/Compaq, Asus, Lenovo en Dell. Yanec heeft bovendien notebook accu’s, premium MacBook accu’s, iPhone accu’s en een enorm assortiment powertool accu's.

Yanec laptop laders zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Het te bestellen Yanec product ligt al in ons magazijn in Beverwijk. Op voorraad (een eventuele tijdelijke uitzondering vermelden we automatisch bij de productbeschrijving).

Yanec lader kopen

Uw pakket met product(en) van Yanec is in deze webshop in goede handen. Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Bestellingen vóór 22:00 versturen we diezelfde dag met PostNL naar het opgegeven adres. Het product direct nodig? Ook afhalen is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestelproces. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. Zoekt u een andere AC adapter / oplader voor uw laptop, bijvoorbeeld van en/of voor een ander merk laptop? Of misschien wel voor de smartphone? Kijk dan bij ons uitgebreide overzicht van AC adapters en opladers.

Onderstaand vindt u het aanbod aan Yanec accessoires, veelal AC opladers, op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten

Yanec GaN Snellader USB-C 25W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot drie keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Yanec GaN Snellader USB-C 30W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Yanec GaN Snellader USB-A en USB-C 30W
GaN snellader met zowel USB-A als USB-C aansluiting. Gecombineerd vermogen tot 30W. Laadt smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Deze USB-laders voor in het stopcontact zijn extra veilig en compact, en verspillen minder energie.
Yanec GaN Snellader 2 x USB-C 35W
Een GaN snellader met twee USB-C aansluitingen (35W of 25W + 10W). Deze laadt smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Aanbieding Yanec Universele batterijlader | multifunctionele autolader
Yanec Universele batterijlader | multifunctionele autolader
Verfijnde, universele batterijoplader voor in het reguliere stopcontact óf als autolader in de sigarettenaansteker. Voor het laden van batterijen van 4,2 volt, 5 volt (USB) en 8,4 volt. Voor vele toepassingen. Hoogwaardige kwaliteit.

€29,95 €24,95

Informatie
Yanec Laptop lader AC Adapter 65W HP
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops HP met plug van 4,5 bij 3,0 millimeter. Het vermogen van de Yanec AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik.
Yanec Laptop lader AC Adapter 65W Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van vele modellen IBM Lenovo laptops met de rechthoekige Lenovo plug. Het vermogen van de Yanec AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 20V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik.
Yanec Laptop lader AC Adapter 45W HP / Compaq 4,5 x 3,0mm
Hoogwaardige Yanec oplader voor de voeding van een HP / Compaq laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 45W / 2,31A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. INCLUSIEF voedingskabel! Plug: 4,5 bij 3,0 millimeter.
Yanec Laptop lader AC Adapter 45W voor Asus
Hoogwaardige Yanec oplader voor de voeding van een Asus laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 45W / 2,37A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. INCLUSIEF voedingskabel!
Yanec Laptop lader AC Adapter 40W Samsung 3,0 x 1,1mm
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops van Samsung met plug van 3,0 bij 1,1 millimeter. Het vermogen van deze Yanec AC Adapter is 40W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit én energiezuinig!
Yanec Laptop lader AC Adapter 45W voor o.a. Toshiba
AC adapter voor vele modellen laptops van Toshiba en tevens Medion en Asus, met ronde plug van 5,5 bij 2,5 mm. Het vermogen van deze Yanec laptop oplader is 45W. De uitgangsspanning is 19V. Hoge kwaliteit en energiezuinig.
Yanec Laptop lader AC Adapter 65W Fujitsu, Toshiba, Packard Bell, Asus
AC adapter voor vele modellen laptops van Fujitsu Siemens, Toshiba, Packard Bell en Asus, met ronde plug van 5,5 bij 2,5 mm. Het vermogen van deze Yanec laptop oplader is 65W. De uitgangsspanning is 19V. Hoge kwaliteit en energiezuinig.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3