Yanec

Yanec maakt diverse onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Maar dan een stuk aantrekkelijker geprijsd dan het origineel. Een kapot onderdeel van je laptop, smartphone of printer? Een nieuw, voordelig geprijsd Yanec onderdeel maakt al gauw het verschil tussen weggooien of nog jarenlang plezier hebben van je apparaat.

Alle Yanec producten zijn 100% compatibel. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de Yanec AC adapters en voedingskabels: opladers voor de laptop, notebook, netbook, tablet of smartphone van talloze merken, zoals Acer, Toshiba, Sony, HP/Compaq, Asus, Lenovo en Dell. Yanec heeft bovendien notebook accu’s, premium MacBook accu’s, iPhone accu’s en een enorm assortiment powertool accu's. Onderstaand vindt u het aanbod aan Yanec accessoires, veelal AC opladers, op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten
Yanec Laptop lader AC Adapter 65W HP
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops HP met plug van 4,5 bij 3,0 millimeter. Het vermogen van de Yanec AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik.
Yanec Universele batterijlader | multifunctionele autolader
Verfijnde, universele batterijoplader voor in het reguliere stopcontact óf als autolader in de sigarettenaansteker. Voor het laden van batterijen van 4,2 volt, 5 volt (USB) en 8,4 volt. Voor vele toepassingen. Hoogwaardige kwaliteit.
Yanec Laptop lader AC Adapter 65W Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van vele modellen IBM Lenovo laptops met de rechthoekige Lenovo plug. Het vermogen van de Yanec AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 20V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik.
Yanec Laptop lader AC Adapter 45W HP / Compaq 4,5 x 3,0mm
Hoogwaardige Yanec oplader voor de voeding van een HP / Compaq laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 45W / 2,31A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. INCLUSIEF voedingskabel! Plug: 4,5 bij 3,0 millimeter.
Yanec Laptop lader AC Adapter 45W voor Asus
Hoogwaardige Yanec oplader voor de voeding van een Asus laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 45W / 2,37A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. INCLUSIEF voedingskabel!
Yanec Laptop lader AC Adapter 40W Samsung 3,0 x 1,1mm
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops van Samsung met plug van 3,0 bij 1,1 millimeter. Het vermogen van deze Yanec AC Adapter is 40W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit én energiezuinig!
Yanec Laptop lader AC Adapter 45W voor o.a. Toshiba
AC adapter voor vele modellen laptops van Toshiba en tevens Medion en Asus, met ronde plug van 5,5 bij 2,5 mm. Het vermogen van deze Yanec laptop oplader is 45W. De uitgangsspanning is 19V. Hoge kwaliteit en energiezuinig.
Yanec Laptop lader AC Adapter 60W Samsung
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops van Samsung met plug van 5,5 bij 3,0 millimeter. Het vermogen van deze Yanec AC Adapter is 60W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit én energiezuinig!
Yanec Laptop lader AC Adapter 65W Fujitsu, Toshiba, Packard Bell, Asus
AC adapter voor vele modellen laptops van Fujitsu Siemens, Toshiba, Packard Bell en Asus, met ronde plug van 5,5 bij 2,5 mm. Het vermogen van deze Yanec laptop oplader is 65W. De uitgangsspanning is 19V. Hoge kwaliteit en energiezuinig.
Yanec Laptop lader AC Adapter 65W HP/Compaq 4,8 x 1,7mm
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops HP en Compaq, met plug van 4,8 bij 1,7 millimeter. Het vermogen van de Yanec AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik.
Yanec Laptop lader AC Adapter 45W Asus
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops van Asus met plug van 3,0 bij 1,1 millimeter. Het vermogen van deze Yanec AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik!
Yanec Laptop lader AC Adapter 90W HP
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops HP met plug van 4,5 bij 3,0 millimeter. Het vermogen van de Yanec AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3