Zaptec

Zaptec is een Noorse fabrikant van slimme laadoplossingen. Het bedrijf is wereldleider in intelligente laadsystemen voor elektrische voertuigen. Het biedt laadinstallaties woonhuizen, maar ook voor bedrijven met meerdere laders op 1 netaansluiting, woningbouwcoöperaties, VVE’s en nieuwbouwprojecten.

De laders van Zaptec bieden mogelijkheden zoal loadbalancing en fasebalancering. Verder zijn de laders online te beheren via OCPP compatibel diensten. Het design is gebruiksvriendelijk en de Zaptec laders bieden een intuïtieve gebruikersinterface. 

Zaptec is verder sinds 2019 lid van de UN Global Compact. Dit betekent dat het bedrijf de tien principes van de Mensenrechten, Arbeidsrechten, Milieu en Anti-Corruptie support en toepast.

Zaptec is gevestigd in Stavanger, Noorwegen. Alle producten worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen.

De productlijn van Zaptec bestaat uit de Zaptec Go voor thuis laadoplossingen en de Zaptec Pro voor bedrijfsmatige oplossingen. 

Lees meer
Filter uw producten


Zaptec Kap Voorzijde | Rock Grey
Met deze Zaptec kap voor de voorzijde van de lader in de kleur Rock Grey geeft u van uw Zaptec een unieke en mooie uitstraling.
Zaptec Kap Voorzijde | Moss Green
Met deze Zaptec kap voor de voorzijde van de lader in de kleur Moss Green geeft u van uw Zaptec een unieke en mooie uitstraling.
Zaptec Kap Voorzijde | Midnight Blue
Met deze Zaptec kap voor de voorzijde van de lader in de kleur Midnight Blue geeft u van uw Zaptec een unieke en mooie uitstraling.
Zaptec Kap Voorzijde | Cloud White
Met deze Zaptec kap voor de voorzijde van de lader in de kleur Cloud White geeft u van uw Zaptec een unieke en mooie uitstraling.
Zaptec Sense - Loadbalancing Module
De Sense Loadbalancing Module is een uitbreidingsmodule voor de Zaptec laadstations om active loadbalancing mogelijk te maken voor de Zaptec laadpaal.
Zaptec Kap Voorzijde | Wood Brown
Met deze Zaptec kap voor de voorzijde van de lader in de kleur Wood Brown geeft u van uw Zaptec een unieke en mooie uitstraling.
Zaptec Pro Backplate
De Zaptec Pro Backplate is een belangrijk onderdeel en is bedoeld om de Zaptec Pro te kunnen bevestigen aan een montagepaal.

€149,95

Informatie
Aanbieding Zaptec Go Laadstation 22kW - WiFi - kWh meter - App - Asphalt Black
Zaptec Go Laadstation 22kW - WiFi - kWh meter - App - Asphalt Black
De Zaptec Go Laadstation is een compacte wandlader met een vermogen van maximaal 22kW. Het laadvermogen is instelbaar en de lader is via de app in te stellen en uit te lezen. Deze lader is uitgevoerd in Asphalt Black.

€799,00 €749,00

Informatie
Zaptec Pro 22kW - Outlet - WiFi - 4G LTE-M
De Zaptec Pro is de perfecte lader voor bedrijven, grotere parkeerplekken in woningcoöperaties, VvE’s en nieuwbouwprojecten. Connectivety via 4G zorgt voor naadloze communicatie tussen de verschillende laadstations.

€1.594,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1