GYS laders en alle andere producten

  • Geplaatst op
GYS laders en alle andere producten

GYS laders, acculaders, jumpstarters, accutesters en alle andere GYS producten zijn online te koop in deze webshop.

Het assortiment GYS apparaten en accessoires is volledig én voorradig, in het magazijn van Acculaders.nl in Beverwijk. GYS is een Frans merk en internationaal een van de grootste fabrikanten van genoemde apparatuur, en wordt gebruikt door zowel de professional als de particulier. De laders, testers, boosters, omvormers en vele andere opzichzelfstaande en ondersteunde producten en onderdelen zijn veelal herkenbaar aan het gele uiterlijk (niet alle).


GYS acculaders, druppelladers en testers

Bekend is onder andere de brede range aan GYSFlash druppelladers. Deze zijn te koop in vele varianten voor alle soorten accu’s en voltages en voor elk vermogen. Hetzelfde geldt voor onder meer de pure lader GYS Wattmatic, de CT’s en CA’s (met voltmeter) en GYS Batium laders, de Artic druppelladers, de GYS Energy laders/testers, en de TCB en Start Up laders/onderhoudsladers/testers alles-in-een.


GYS


GYS starters

GYS jumpstarters / startboosters zijn er in eveneens meerdere soorten, veelal met voeding, zoals de GYSpack. Ook is er de mobiele GYS Startium, de starthulp GYS Start, de serie Startpack starthulpen voor 12V en 24V, en de GYS Neostart snellader/starter op wielen. Eveneens mobiel én verkrijgbaar voor zowel 12V als 24V is de GYS Diag Startium: een automatische acculader, startbooster en met stabiele voeding.


Meer moderne, innovatieve producten van GYS: van powerbank tot accu back-up

Acculaders.nl heeft zoals gezegd alle producten van GYS. Neem bijvoorbeeld ook de mooie lichtgewicht jumpstarters onder de productlijn Startronic: deze benutten de reststroom van uw bijna lege accu. Of de GYS Nomad Power, een compacte starthulp en powerbank in een waarmee u zowel telefoon en laptop als een klein voertuig kunt starten!

GYS producten


Ook de lichtgewicht, krachtige Gyscap is zeker een aparte vermelding waard: een jumpstarter zonder interne accu die werkt op supercondensatoren. Nog één laatste voorbeeld van een GYS apparaat dat op Acculaders.nl wordt aangeboden voor een scherpe prijs én in voorkomende gevallen een absolute uitkomst is: de Memory Saver GYSpack OBD, een backup voor het volledige interne geheugen van het voertuig voor wanneer de accu tijdelijk afgekoppeld moet worden. Compleet en direct klaar voor gebruik.


Alles GYS onderdelen te koop op Acculaders.nl

Natuurlijk verkoopt Acculaders.nl ook alle GYS onderdelen. Van accutester tot printrolletje, van accuklem tot zekering, van startkabels tot mobiele trolley – en alle andere GYS onderdelen!