Hoe goed is een goedkope lader?

  • Geplaatst op
Hoe goed is een goedkope lader?

Een acculader, druppellader of startbooster kopen van een goedkoop merk. Is dat een goed idee?

Een acculader, druppellader of startbooster kopen van een goedkoop merk als Amarew, Benton of Tacklife. Is dat een goed idee?

Wanneer ben je goed af met het kopen van een goedkope acculader of bijvoorbeeld goedkope startbooster? Dat hangt af van het merk. Producten van een te goedkoop budgetmerk zullen altijd inboeten op kwaliteit. Daarom is een nog altijd prijsvoordelige lader of booster, maar dan van een bekend merk, een goede optie. Veelal heb je dan voor een paar euro meer extra functies én kwaliteit.

Acculaders uit de Amarew ChargeSmart serie, laders uit de Benton serie en startboosters uit de Tacklife serie. Ze zijn goedkoop in aanschaf, maar hebben wel een mooi design. Soms bieden ze alleen basis - en soms ook nog best veel andere functionaliteiten. Het is dan een logische overweging om te kiezen voor simpel en eenvoudig, mits natuurlijk de basiskwaliteit in orde is. Het is echter óók logisch om te kijken naar een goed en iets duurder alternatief voor een lader die waarschijnlijk een stuk langer meegaat.


Om zelf de keuze te kunnen maken, hebben we de verschillende mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Amarew, Benton, Tacklife

Zo kunt u een Amarew ChargeSmart (4A, 8A, 15A) kopen of bijvoorbeeld alternatieven uit de Victron Blue Smart IP65 serie. Of een Benton BX-1, BX-4 dan wel Iceman of een keuze maken uit het hogere segment, zoals bijvoorbeeld uit de AQ-TRON AQ-serie. En schaft u mogelijk een Tacklife startbooster KP120, KP200, T-6 of T-8 aan? Denk dan ook eens aan een jumpstarter uit Noco Genius GB-range.

Acculaders.nl verkoopt altijd goede merken, voor niettemin een betaalbare prijs. Daarmee betaalt u én niets te veel én u bent verzekerd van een krachtige lader of booster, daadwerkelijk conform de specificaties die bij onze productteksten staan. Goed voor langdurig laad- en jumpstartplezier. Met garantie. Vergelijk, kies en koop zorgvuldig met behulp van onze vergelijkingspagina’s voor de:

 

Kwaliteit en gedetailleerde kennis

Acculaders.nl bestaat sinds 2015. In onze webshop verkopen we opladers, druppelladers, startboosters en veel meer producten die gerelateerd zijn aan acculaden. Onze webshop heeft gedetailleerde kennis, biedt klantvriendelijk advies en zorgt voor snelle levertijden. Kies uit ons grote aanbod een gunstige aankoop. En het spreekt geheel voor zich: we denken altijd goed en graag met u mee.