Mobiele lader CTEK: 20% korting!

  • Geplaatst op
Mobiele lader CTEK: 20% korting!

Tijdelijke actie: 20% korting op de mobiele lader Njord Go van CTEK! Gemakkelijk kiezen voor kwaliteit.

Interessante aanbieding: de mobiele lader Njord Go van CTEK is én van hoge kwaliteit én hier tijdelijk te koop met een alleszins aantrekkelijke korting. ‘Sla je slag’ op Acculaders.nl.

Wij verkopen in deze actie de CTEK Njord Go met maar liefst 20 procent korting. Dit tijdelijke aanbod is extra interessant omdat het kwalitatief een van de beste opties is voor het kopen van een mobiele lader.

Om te beginnen: wat is, doet en kan de CTEK Njord Go? Voor een complete productbeschrijving klik je op de voorgaande link. Samengevat biedt deze lader het volgende.

De Njord Go is een draagbaar laadstation met aansluiting van Type 2 aan autozijde naar een CEE stopcontactaansluiting. Het is een 3 fase 16A lader. Daarmee heeft het een laadcapaciteit van 2 (fase) of 3 (fase) keer 3,7kW, ofwel een maximaal laadvermogen van 11kW. De kabellengte is in totaal 6,5 meter. Een kWh meter is inbegrepen. Ook is er een koppeling mogelijk met monitoring en aansturing via de app.

Deze mobiele lader waarop we tijdelijk een korting van 20 procent bieden – inclusief 2 jaar garantie – is van de allerhoogste kwaliteit. Het is namelijk een CTEK, een merk dat gespecialiseerd is in acculaders en de voorgaande lovenswaardige kwalificering structureel weet waar te maken. Zo is ook het mobiele laadstation Njord Go, inclusief de laadkabel, vervaardigd uit de beste materialen. De stekkers zijn van slagvast kunststof en waterbestendig.

Goed beveiligde mobiele lader

Deze CTEK is in alle opzichten goed beveiligd. Het heeft beveiliging tegen overstroom, onderspanning, overspanning, stroomuitval, en een aardlekbeveiliging van 6mA DC en 30mA AC. Maakt u gebruik van ons aanbod om zeer voordelig de CTEK Njord Go te kopen dan bent u voortaan eveneens de bezitter van een mobiele lader met auto-herstart functie.

Let op! Deze mobiele lader is niet geschikt voor het IT-Netwerk in België en Noorwegen.

Bediening via CTEK app (Android en IOS)

De app die u kunt gebruiken voor de bediening van de Njord Go is gratis. De app biedt mogelijkheden zoals het inzien, plannen, stoppen, pauzeren en herstarten van laadsessies, evenals onder meer het instellen van het laadvermogen. Ook de geïntegreerde kWh meter is op afstand af te lezen via de app. Met zowel Bluetooth als WiFi is deze CTEK App (met automatische updates) te koppelen aan de telefoon.
Tip: ophangsysteem

Bekijk ook de CTEK Njord Go Wall Mount. Voor slechts een paar tientjes hebt u hiermee de mogelijkheid om de lader eenvoudig en netjes aan de muur te hangen, naast het 3 x 16A stopcontact. De Wall Mount bestaat uit twee metalen onderdelen voor op de Njord Go, en uit twee doppen voor aan de muur voor het ophangen. De beugel aan de bovenzijde van de CTEK Njord Go Wall Mount dient niet alleen als kabelhaspel maar ook als handvat voor het meenemen.


 

Njord Go mobiel laadstation beschermen tegen diefstal

Bescherm de Njord Go tegen de gelegenheidsdief door een hangslot zoals deze (los bij te bestellen) te plaatsen door het gat van de bovenste ophangdop / ophangplug.

Dankzij deze 20% korting is deze lader uit het hoogste segment ook bereikbaar voor een lager budget

De mobiele lader Njord Go van kwaliteitsmerk CTEK behoort echt tot het hogere segment laadstations. Dankzij de huidige korting (op = op) is deze kwaliteit ook voor een lager budget in - of bij - huis te halen.