Nieuw: Fietsaccus.nl

Nieuw: Fietsaccus.nl

Wij maken u graag attent op een nieuwe website: Fietsaccus.nl. Een webshop van dezelfde kwaliteit als Acculaders.nl. De juiste nieuwe accu voor uw elektrische fiets is op Fietsaccus.nl snel vindbaar dankzij duidelijke foto's en specificaties.

U kunt op Fietsaccus.nl terecht voor een vervangende accu voor een Gazelle fiets, Batavus fiets, Sparta fiets, Koga, Giant, Puch, Raleigh, Bosch, Cortina of ander merk e-bike. U kunt er accu's kopen voor diverse trapondersteunende motorsystemen zoals Bafang, Bosch, Gazelle Innergy, Impulse, Panasonic, Shimano, TranzX en Yamaha. Net als op Acculaders.nl geldt ook in deze nieuwe shop: vandaag vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag uit eigen voorraad verzonden.

Uitgebreide toelichting
De site biedt uitgebreide informatie. Ten eerste over de producten: fietsbatterijen, maar óók e-bike laders en verschillende andere accessoires voor de elektrische fiets. Zoals speed pedelec helmen, passende fietstassen en sterke ART-sloten.


Gedetailleerde fotografie

Informeren doen we ook met gedetailleerde foto's, zodat u zich meteen een goed beeld kunt vormen, óók als het gaat om bijvoorbeeld de soort aansluiting en led indicatie. Daarnaast geeft Fietsaccus.nl duidelijk antwoord op vragen die rijzen bij eenieder met een verouderde fietsaccu. Van advies rondom de vraag 'reviseren of vervangen' tot tips voor goed accu-onderhoud en een optimale actieradius.


Snel met uw e-bike weer op weg

Om zonder moeite de juiste, passende accu voor uw elektrische fiets te vinden, biedt deze nieuwe webshop diverse aanknopingspunten. Maar bij enige twijfel is het eveneens mogelijk ons een foto van uw originele batterij te sturen. Vervolgens helpen wij u letterlijk en figuurlijk haast direct weer op weg!


Team Acculaders.nl & Fietsaccus.nl