Nieuw: mobiele power stations

Nieuw: mobiele power stations

Mobiele power stations op Acculaders.nl. Koop een draagbare powerpack en je hebt overal stroom, voor tal van apparaten en devices.

Het assortiment in onze webshop is uitgebreid met een nieuw product: de mobiele power station. Waar je ook bent, met deze autonome en compact meeneembare stroombron heb je overal voeding en kun je overal laden: ten behoeve van vele soorten stroomverbruikers.

Onafhankelijke stroombron voor kleine tot stevige apparaten

Dat gaat dus veel verder dan een kleine powerbank. Een mobiel power station is een lithium batterij, nog behoorlijk beperkt qua afmetingen, waaraan véél meer apparaten kunnen dan alleen een smartphone, tablet of laptop. Ook apparaten zoals stevig elektrisch gereedschap – van accuboor tot cirkelzaag – en huishoudelijke toepassingen – van televisie tot koffiezetapparaat en vrieskast – kun je ermee van stroom voorzien en/of opladen.

Voor vele soorten stekkers
De powerpack, zoals de mobiele powerstation ook wordt genoemd, heeft daarvoor meerdere soorten connectoren. Afhankelijk van de powerpack heeft deze aansluitingen voor 230V (stopcontact), voor de sigarettenaansteker, voor 12V DC/Jack en USB (Type A, C). Daarmee is het ook geschikt voor het voeden en laden van de kleinere (vanaf 5V) tot hoogste voltages. De (deels) benodigde omvormer is al een standaard onderdeel van het stroomstation. In de meeste gevallen is dit een pure sinusomvormer.

Draagbare mobiele power station duurzaam laden

Het mobiele power station zelf is zoals gezegd in de basis een lithium accu, zoals LiPo of LiFePO4 / LFP. Deze kun je gewoon opladen via het reguliere net, of met behulp van bijvoorbeeld een autolader. Bovendien: bij veel, zo niet de meeste van de autonome stroomstations kan dat ook via zonneladen. Je kunt er dan dus een zonnepaneel op aansluiten, waarbij het powerstation vaak al over een geïntegreerde MPPT beschikt. Daarmee is deze autonome, portable stroombron zeker ook duurzaam te noemen.

Boostfunctie?
Sommige varianten met hogere capaciteit hebben bovendien het vermogen om een (12V) voertuig een startboost te geven. Verder beschikken ze doorgaans over een monitoring display en eveneens over een lampfunctie, bestemd voor puur zicht dan wel, mocht het eens nodig zijn, voor een SOS signaal.

Mobile powerstation

 

Een mobiele powerpack is met recht multifunctioneel

Kortom, de mobiele power stations, te koop op Acculaders.nl, zijn met recht multifunctionele apparaten. Ze zijn reuze handig om tegelijkertijd als back-up te hebben voor thuis en om dienst te doen voor op de mobiele werkplaats, camping of elders in (meestal) de buitenlucht, waar een vaste 230V of andere stroomvoorziening ontbreekt.

Mobile powerstation kopen
Meer informatie en het bijgaande productaanbod vind je op onze pagina met mobiele power stations. Daar lees je eveneens en onder andere hoe lang het opladen duurt, en hoe lang je vervolgens – bij een bepaald gevraagd vermogen – met een volgeladen powerpack kunt doen. Daarnaast zie je er onze prijzen - en die zijn zeer gunstig in de markt. Maak dus snel kennis met ons nieuwste productsoort.