Stroomproduct op vakantie laten bezorgen?

  • Geplaatst op
Stroomproduct op vakantie laten bezorgen?

Een lader, omvormer of ander stroomproduct laten bezorgen op vakantie? Kijk op Acculaders.nl.

Snel bezorgd op de camping, op het vakantiepark, in het hotel, in de haven of elders op vakantie.

Als op vakantie de stroom het niet doet, een elektrische aansluiting niet werkt, acculaden niet lukt vanwege een defecte lader, de camper of boot daardoor stilstaat, de boot niet kan vertrekken, de boordinstallatie niet functioneert... Dan bestel je toch gewoon het daarvoor ontbrekende product?


Acculaders.nl zorgt óók voor bezorging op een vakantieadres. Met snelle levering, ook in het buitenland. Dat geldt voor al onze producten en accessoires om elektriciteit goed en veilig zijn werk te kunnen laten doen. Van acculaders tot omvormers, van startbooster tot accutester, van startkabels tot walstroomkabels, van controlepaneel tot juiste connector, enzovoort, enzovoort. En... zo... voort.

Elders in Europa? Acculaders.nl bezorgt ook op vakantieadres in het buitenland

Raakt een lader, oplader, omvormer, shunt, kabel, stekker, snoer, jumpstarter, verdeelpunt of wat dan ook (zie al onze producten in het hoofdmenu of kijk eens bij al onze stroomaccessoires) defect terwijl u op vakantie bent? Of simpelweg vergeten mee te nemen? Laat het bezorgen door Acculaders.nl. Een dergelijk product vergeten mee te nemen en u vertoeft elders in Europa? Bestel het gewoon vanaf de laptop, mobiel of tablet, geef het betreffende vakantieadres op van de haven, camping of bijvoorbeeld hotel, en Acculaders.nl zorgt ervoor dat het vóór 22.00 besteld, direct die avond nog de deur uit gaat.

 

Een stroomgerelateerd product laten bezorgen op vakantie

Of u nu met de camper bent aanbeland op de camper, onderweg bent naar een volgende hotelbestemming of met het schip aan de haven ligt: stroom is onontbeerlijk voor het vervoermiddel zelf, voor de mover van de caravan, voor de aangesloten mobiele apparatuur, voor het off-gridsysteem of welke elektrische verbinding dan ook. En of u zich nu op de camping bevindt, in een hotel, in de haven of onderweg bent naar een nieuw adres: vul simpelweg dat adres in bij de bestelling op onze webshop en wij dragen zorg voor aflevering op uw vakantiebestemming.
 

Maak gebruik van deze vaak ontzettend handige oplossing en bestel 'gewoon' bij uw vertrouwde webshop in Nederland. En laat het op Acculaders.nl gekochte product eenvoudigweg afleveren net zoals dat anders bij u thuis zou gebeuren, maar dan op het vakantieadres, al dan niet in het buitenland.

Bestellen vanaf camping, hotel of haven, ook in België en Duitsland

Geef het adres op van uw vakantiebestemming, of een bezorglocatie in de buurt daarvan, en het komt voor elkaar. Acculaders.nl regelt de verzending van het nieuwe product zoals u dat wilt. Zonder meerkosten, dus conform onze standaard tarieven, via PostNL. Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog door hen opgehaald. Om al daags erna op het adres van uw hotel of camping in Nederland te kunnen bezorgen. Ook leveringen naar België en Duitsland gaan snel en nemen slechts 1 tot 2 werkdagen in beslag. Vertoeft u in een ander Europees land? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

 

Let op: bij onverhoopte vertraging door oponthoud bij de bezorgende organisatie (zijnde niet Acculaders.nl) en indien daardoor de levering zou plaatsvinden nadat u het vakantieadres al heeft verlaten, is dat voor eigen risico.

 

* Extra tip: naast uw huisadres of vakantieadres is het ook mogelijk om het adres (en de naam) van uw werkgever of bedrijf op te geven. Wij laten het product dan gewoon op het werk bezorgen!