Zonnepaneel kopen

  • Geplaatst op
Zonnepaneel kopen

Een zonnepaneel kopen voor uw boot, camper, caravan, tuinhuisje of strandtent? Nieuw op Acculaders.nl: daglichtpanelen, solar laadregelaars en allerhande materiaal voor montage.

Een zonnepaneel kopen voor uw boot? Een zonnepaneel of meerdere zonnepanelen voor de camper, caravan, voor elders op de camping of voor op het tuinhuisje of strandhuisje? Nieuw op Acculaders.nl: voor het laden van onder meer 12V accu's kunt u hier panelen voor autonome off-grid systemen kopen, maar ook onder andere Solar laadregelaars, naast alle materialen voor installatie en montage.

ZONNEPANEEL KOPEN: NAAR DE SHOP

Zonnepanelen en wattage (Wp)

De zonnepanelen in deze shop zijn er in verschillende soorten en voor diverse wattages. Ze zijn er voor het leveren van een vermogen van 30Wp (Wattpiek), 55Wp, 90Wp of 115Wp bij 12 volt, 60Wp bij 22 volt of hoger wattage, voor het laden en onderhouden van de 12V en 24V batterij. Door meerdere van deze daglichtpanelen met elkaar te configureren kunnen hogere Wattpieken worden behaald. (Lees bij de productomschrijvingen ook onze uitleg over het verschil tussen parallel en in serie schakelen).

Zonnepaneel kopenDaglichtpaneel kopen met hoge lichtopbrengst

Onze daglichtpanelen hebben een hoge lichtopbrengst, door via moderne techniek het 'beste uit de zon' te halen. Denk hierbij aan een automatisch aangestuurde verbeterde werking bij hoge temperaturen en minimalisatie van vermogensdaling bij schaduw. De waterbestendigheid geldt voor het gehele paneel (ook de aansluitdoos achterop) en dat is (slechts) één van de aspecten die ervoor zorgen dat het zonnepaneel voldoet aan de meest strikte veiligheidseisen bij hoogspanning.

Zonne-energie op de camping of boot aansluiten?

Zonne-energie voor op de camping of op de boot is een duurzame én in veel gevallen een praktische oplossing. De zonnepanelen zijn gemakkelijk te monteren op het dak van de camper, caravan, boot of huisje. Ook voor op een jacht of zeilboot zijn deze zonnepanelen, aaneengesloten, geschikt. Het glas van de panelen is gehard en van hoge kwaliteit.

Laadregelaar voor zonnepaneel | PWM en MPPT

De zonnepanelen zijn los te koop. Het daglichtpaneel is dan nog zonder omvormer, solar laadregelaar of geïntegreerde acculader. Een bijpassende laadregelaar is eveneens te vinden op deze site. Voor het kopen van een nieuw zonnesysteem informeren we u ook graag over de beste solar laadregelaars: met lange levensduur en voor een hoge zonne-opbrengst. Via voorgaande link leest u ook meer over het verschil tussen een PWM (Pulse Width Modulation) en MPPT (Maximum Poqer Point Tracker) zonnelader. Kort gezegd: de tweede variant is wat duurder en geavanceerder en probeert altijd het maximale vermogen uit het zonnepaneel te halen.

Solar laadregelaars voor 12V en 24V

Acculaders.nl heeft snelle laadregelaars in het assortiment die u kunt aansluiten op uw 12V of 24V zonnepanelen / accu's (alle soorten, dus ook lithium). Er zijn laadregelaars met Bluetooth en USB verbindingen voor bijvoorbeeld laptop of smartphone of speciaal Control-paneel. Daarmee kunt u uw laadregelaar op afstand instellen en beheren, voor (onder andere) een passend laadprogramma en het beste onderhoud van de accu. Er zijn solar laadregelaars met uiteenlopend maximaal laadvermogen en uiteenlopende overige kenmerken, zoals een intelligent batterij beheersysteem.

Hoe zonnepaneel monteren? Op o.a. camper, caravan, boot

Daarnaast is het natuurlijk noodzakelijk om voor het monteren van het zonnepaneel of de zonnepanelen de juiste materialen te hebben, maar ook om te weten hoe u het zonnepaneel moet installeren. Er zijn voor de montage meerdere oplossingen. Kijk bij de categorie Zonnepaneel montage voor de mogelijkheden en accessoires zoals een dakdoorvoer, montagekit, montagehoeken en ander verbindingsmateriaal van fraai en sterk kunststof of aluminium.

Zonnepaneel kopen: producten én informatie

Lees meer bij de productomschrijvingen in het hoofdstuk Zonnepanelen of kijk hier bij ons uitgebreide overzicht met trefwoorden, voor extra zoek- en vindgemak.

ZONNEPANEEL KOPEN: NAAR DE SHOP