CZone op Acculaders.nl

  • Geplaatst op
 CZone op Acculaders.nl

CZone producten zijn te koop op Acculaders.nl. CZone is een hypermodern, interactief boordsysteem.

CZone producten zijn te koop op Acculaders.nl. Met CZone is een compleet boordsysteem mogelijk, uiterst geavanceerd, volledig geautomatiseerd en helemaal digitaal. De elektriciteit aan boord van een schip - of modern voertuig - wordt met de onderdelen, het netwerk en de bijbehorende accessoires van dit merk tot in de puntjes automatisch gerund. Op Acculaders.nl vindt u alles om het modulaire CZone besturings- en monitoringsnetwerk volledig aan te kunnen leggen. Een belangrijk onderdeel daarvan is het NMEA 2000 netwerk, dat bestaat uit geavanceerde, zeer robuuste interfaces.

Een elektrisch systeem voor aan boord installeren? Door het CZone productassortiment en de uitgebreide combinaties binnen het NMEA 2000 netwerk zijn kabels en schakelpanelen binnen een complex geheel niet meer nodig. Het is een kwalitatief uiterst sterk elektrisch boordsysteem dat Acculaders.nl volledig in het assortiment heeft opgenomen. Dat wil zeggen: wij hebben alle CZone producten op voorraad: dat betekent dus dat deze direct leverbaar zijn, uit eigen magazijn.

Automatiseren van het moderne boordsysteem? Acculaders.nl helpt u: niet alleen bij het leveren van uw CZone bestelling, maar ook bij het geven van toelichting en advies. Het voordeel van een CZone systeem is meervoudig: u heeft hiermee een ingenieus plug & play boordsysteem voorhanden, met zeer uitgebreide interface mogelijkheden en met de allerbeste kwaliteit producten. Zelfs de kleinste CZone onderdelen zijn haast niet kapot te krijgen, en bijvoorbeeld de interfaces en touchscreens blinken uit in intuïtief bedieningsgemak, vele diagnostische en configureerbare modules, degelijkheid van het materiaal en een gestroomlijnd ontwerp, perfect passend in de ver ontwikkelde tijden van de 21e eeuw.

Met CZone® op Acculaders.nl heeft u alles voor het allerbeste boordsysteem. Via voorgaande link ziet u alle producten in ons assortiment. Voor 9V tot 32V systemen kunt u hier uw CZone interfaces, devices, kabels en kabelsets, touchscreens, stekkers, schakelaars, en alle overige onderdelen bestellen (ook de kleinste, zoals plugs, kabelwartels, klemmenblokken, afdichtingshuls, afsluitweerstand, enzovoort). Voor ultiem genieten, met het comfort van al uw elektrische apparaten, verlichting en overige toepassingen tijdens reizen op zee. Tevens toepasbaar in andere modulaire boordsystemen, zoals in de luxe camper.

CZone waar kopen

 

CZone is NMEA 2000 gecertificeerd en bevat verder ingebouwde timers, dimmers (inclusief ondersteuning voor halogeenverlichting), alarmsignalen, spanningsregelaars en afschakeling. Bovendien biedt het modulaire CZone systeem, voor veiligheid en reserve, ook een handmatige bypass. Kortom, maak van uw maritieme boordsysteem één hypermodern, interactief boordsysteem. Met het volledige assortiment en de uitgebreide informatie die voorhanden is op Acculaders.nl.